Onze diensten

 

Beauty

Visagie & Haarstyling door Sascha Je kan bij Sascha terecht voor feestvisagie, haarstyling, bruidsvisagie, schmink en combinaties hiervan

Permanente make-up

Microblading door Sascha De pigmentatie wordt handmatig aangebracht, dus zonder machine. Net als de machinale manier van pigmenteren is Microblading echt een ambacht. Met klein een steriel speciaal ontworpen kartelmesje worden de wenkbrauwen met een pigment ingekrast. Microbladed wenkbrauwen zijn écht heel natuurgetrouw, omdat de strokes heel subtiel kunnen worden gepigmenteerd. Nog dunner dan met de machine. Deze methode is bijna niet van echt te onderscheiden en uitermate geschikt om bestaande wenkbrauwen mooi op te vullen!

Tattoo’s

Tattoo by Steph door Steph Steph is gespecialiseerd in portretten en realistische tattoo’s. Hij wilt de tattoo’s er zo echt mogelijk uit laten zien, het 3D-effect.
Tattoo by Elvin door Elvin Elvin is gespecialiseerd in lettering en dotwork. Door zijn vaste hand zijn de lijnen superstrak en gecombineerd met dotwork kan je mooie creaties ontwerpen, bijv. mandala’s.
Tattoo by Sonja door Sonja Neem contact op voor de mogelijkheden

Laseren

Tattoo’s door Sascha Het verwijderen van een oude tattoo, of lichter maken om vervolgens een cover-up te laten zetten.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *